6972679950 Κανάλια, Μαγνησία info@thessaliaalmonds.gr
hero image
     
     
 
 

Ποικιλίες που διαθέτουμε:

Φυρανιά: Η κλασική ελληνική ποικιλία αμυγδάλου Φυρανιά. Μεγάλο σε μέγεθος, γλυκό σε γεύση, είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα καλό αμύγδαλο.

Τέξας: Η κλασική ελληνική ποικιλία αμυγδάλου Τέξας. Αμυγδαλόψιχα ωμή 100% διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Πιο μικρό σε μέγεθος σε σχέση με τη φυρανιά, αλλά σίγουρα εξίσου νόστιμο.

 
 
 

Αμύγδαλα Τέξας:

Η κλασική ελληνική ποικιλία αμυγδάλου Τέξας.
Αμυγδαλόψιχα ωμή 100% διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Πιο μικρό σε μέγεθος σε σχέση με τη φυρανιά, αλλά σίγουρα εξίσου νόστιμο.

Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε κάθε μέρα από μία χούφτα αμύγδαλα!

Συντήρηση: Διατηρούνται σε ξηρό και δροσερό μέρος για αρκετούς μήνες. Ιδανικά, τοποθετείστε τα στο ψυγείο για 1 χρόνο.

Αμυγδάλα Φυρανιά: 

Η κλασική ελληνική ποικιλία αμυγδάλου Φυρανιά. Μεγάλο σε μέγεθος, γλυκό σε γεύση, είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα καλό αμύγδαλο.

Καταναλώστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλους ξηρούς καρπούς!

Και μερικές ιδέες πως να τα καταναλώσετε: Τα αμύγδαλα μπορούν να καταναλωθούν με άπειρους τρόπους. Δοκιμάστε τα ωμά, ψημένα με αλάτι αλλά και ανάλατα, καραμελωμένα, αποφλοιωμένα αλλά και με φλοιό.
Συντήρηση: Διατηρούνται σε ξηρό και δροσερό μέρος για αρκετούς μήνες. Ιδανικά, τοποθετείστε τα στο ψυγείο για 1 χρόνο.

Ελληνικά φρέσκα καρύδια: 

Τα ελληνικά φρέσκα καρύδια Θεσσαλίας ( Κανάλια Βόλου ) θα τα βρεις εδώ.  
Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην φαντασία σου! Με ένα μήνυμα έρχονται γρήγορα στο σπίτι σου.

Αμυγδαλόψιχα Φέτα: 

Αμυγδαλόψιχα Φέτα Σπασμένη Φυσική για Γλυκά
Ελληνική Αμυγδαλόψιχα φέτα Σπασμένη Φυσική Θεσσαλίας (Κανάλια Βόλου) για γλυκά, συσκευασμένα σε συσκευασία του ενός κιλού, δύο, τρία και πέντε κιλά.

Φουντούκι: 

Φουντούκι, το υποκατάστατο της σοκολάτας! Ένας ωφέλιμος ξηρός καρπός, πλούσιος σε φώσφορο, κάλιο, μαγγάνιο & ψευδάργυρο. Χάρη στη γλυκιά του γεύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλεσμένο ως βουτύρο, ενώ αν προσθέσετε σκόνη ωμού κακάο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χειροποίητο spread!
Δοκιμάστε το ελληνικό μας φουντούκι ψημένο ανάλατο και απολαύστε τις ευεργετικές του ιδιότητες.
Με ένα μήνυμα έρχονται γρήγορα στο σπίτι σου συσκευασμένα σε συσκευασία του ενός κιλού, δύο, τρία και 5 κιλά.

Πικραμύγδαλο ελληνικό: 

Το ελληνικό πικραμύγδαλο είναι ουσιαστικά η πικρή «καρδιά» του βερίκοκου ελληνικής παραγωγής, που θα βρείτε στα καταστήματά μας.
Είναι δηλαδή ο πυρήνας του φρούτου, το κουκούτσι του, που γευστικά είναι πικρό. Αυτή ακριβώς η πικρή του γεύση το κάνει σχεδόν ανεπιθύμητο στον ουρανίσκο, αφού το ευρύ κοινό δεν αγαπά και τόσο πολύ τις πικρές γεύσεις.

Όμως η αντικαρκινική αξία αυτού του καρπού είναι πραγματικά τεράστια! Η βιταμίνη B17 που περιέχει είναι ίσως η πιο ισχυρή αντικαρκινική βιταμίνη της Φύσης.

Φυστίκι Αιγίνης Κελυφωτό: 

Τα φιστίκια είναι από τους καλύτερους ποιοτικά και πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς.
Είναι μεγάλης θρεπτικής αξίας, πλούσια σε βιοτίνη, πρωτεΐνες και ανόργανα άλατα.Καταναλώνονται ψημένα με αλάτι, είτε νωπά ανάλατα. Χρησιμοποιούνται και στη ζαχαροπλαστική.
 
Στην Ελλάδα καλλιεργείται μία από τις καλύτερες ποικιλίες στον κόσμο, η Αιγινίτικη με τα περίφημα φιστίκια Αιγίνης. Η καλλιέργεια της φιστικιάς τα τελευταία χρόνια εκτός από την Αίγινα και τα Μέγαρα, που ήταν παραδοσιακά φιστικοπαραγωγές περιοχές, επεκτάθηκε στη Φθιώτιδα, Θεσσαλία, Βοιωτία και Εύβοια.

Κάσιους Ωμα: 

Τα Κάσιους ανακαλύφθηκαν το 16ο αιώνα από τους Πορτογάλους στη Βραζιλία και από εκεί διαδόθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο. Στην ελληνική αγορά τα βρίσκουμε όλο το χρόνο, εισαγόμενα από την Ινδία και το Βιετνάμ. Εισάγονται κατά κανόνα ωμά (και το χρώμα τους είναι άσπρο), τηγανίζονται ( ή ψήνονται ) και αλατίζονται και το χρώμα τους γίνεται χρυσό. Τα Κάσιους είναι πλούσια σε πρωτεΐνες αλλά περιέχουν κορεσμένα λιπαρά που αυξάνουν τη χοληστερίνη όταν τα τρώμε σε μεγάλες ποσότητες οπότε χρειάζεται μέτρο στην κατανάλωση τους!

Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε: 1 kg, 2 kg, 5 kg, 25 kg.